Partners

Universiteit Gent 200 Jaar

Universiteit Gent

De Universiteit Gent treedt in 2017 op als co-organisator van de Vlaamse Scriptieprijs. www.ugent.be 

Agoria Vlaanderen

Agoria groepeert en verdedigt ondernemingen in de technologische industrie.
De federatie zet zich in voor de toekomst van deze ondernemingen en de bijna 275.000 mensen die ze in dienst hebben. Met 1.700 lidbedrijven is Agoria de grootste sectorfederatie van het land. www.agoria.be

Eos

Eos is een Nederlandstalig populairwetenschappelijk maandblad, met boeiende verhalen uit zowel natuurwetenschappen, menswetenschappen, geneeskunde als technologie. Het blad verschijnt sinds 1983 zowel in België als in Nederland.

www.eoswetenschap.eu
 

Klasse

Klasse is een multimediaal communicatieplatform dat onderwijsprofessionals, ouders en leerlingen versterkt en verbindt. Daarvoor gebruikt Klasse online kanalen, een magazine, acties en campagnes.

www.klasse.be

Belga

Belga is de Belgische hoofdleverancier van actualiteit en brengt 24 uur per dag, 7 dagen per week, snel, betrouwbaar en kwalitatief nieuws.
www.belga.be

 

Vlerick Business School

Vlerick Business School wil als toonaangevende internationale business school een substantiële bijdrage leveren aan het professionaliseren van management en het stimuleren van ondernemingszin via onderwijs en onderzoek. Vlerick verricht onderzoek in verschillende managementdomeinen, gaande van accounting over HR en people management tot innovatiemanagement. Vlerick vertaalt dit onderzoek naar hoogstaande (kort- en langlopende) opleidingen die een sterke academische onderbouw combineren met de recentste inzichten uit de dagelijkse praktijk.
www.vlerick.com

Fonds Pascal Decroos

Het Fonds Pascal Decroos is een project van Journalismfund.eu vzw met als doel het stimuleren van bijzondere journalistiek in de Vlaamse schrijvende en audiovisuele pers door werkbeurzen toe te kennen aan journalisten die een bijzonder project willen realiseren. 

www.fondspascaldecroos.org

Young Prozzz

Young Prozzz is een open netwerkgroep van jonge en startende professionals.

www.youngprozzz.be

Metro

Gratis Belgisch dagblad dat je aantreft in trein-en metrostations, onderwijsinstellingen en tal van andere bedrijven.

www.metrotime.be

Engineeringnet

Dé nieuwssite voor ingenieurs en technische profielen.

www.engineeringnet.be

Vlaamse Overheid

De Vlaamse Scriptieprijs is een initiatief van Scriptie vzw met de steun van de Vlaamse Overheid. 

www.ewi-vlaanderen.be 

Richting Morgen

De campagne Richting Morgen wil zoveel mogelijk mensen warm maken voor wetenschap, technologie, creativiteit en innovatie en hun toepassingen in onze samenleving.

www.richtingmorgen.be