Genomineerden

Desirée Custers
Interview

In afwachting van de ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Vandaag: Desirée Custers (KU Leuven), genomineerd voor de Vlaamse Scriptieprijs.

Lisa Depraetere, Sarah De Witte en Machteld Poriau
Interview

Maak kennis met Lisa Depraetere, Sarah De Witte en Machteld Poriau (Artevelde Hogeschool), genomineerd voor de Bachelorprijs.

Brecht Tomme
Interview

In afwachting van de ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Vandaag: Brecht Tomme (UGent), genomineerd voor de Eosprijs.

Daphne de Kam
Interview

In afwachting van de ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Maak kennis met Daphne de Kam, genomineerd voor de Klasseprijs

Eva Wachtelaer
Interview

In afwachting van de ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Maak kennis met Eva Wachtelaer, genomineerd voor de Eosprijs.

Ewout Vereecke
Interview

In afwachting van de ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Vandaag: Ewout Vereecke (KU Leuven), genomineerd voor de Agoriaprijs.

Fenne Dendoncker
Interview

In afwachting van de ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Vandaag: Fenne Dendoncker (KU Leuven), genomineerd voor de Vlaamse Scriptieprijs.
 

Friedl Teirlinck
Interview

In afwachting van de ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Vandaag: Friedl Teirlinck (Odisee), genomineerd voor de Bachelorprijs.

Giulia Latinne
Interview

In afwachting van de ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Vandaag: Giulia Latinne (Hogeschool PXL), genomineerd voor de Vlaamse Scriptieprijs.

Jarne Pollie
Interview

In afwachting van de ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Vandaag: Jarne Pollie (HoWest), genomineerd voor de Vlaamse Scriptieprijs.

Jeroen Ooge
Interview

In afwachting van de ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Vandaag: Jeroen Ooge (KU Leuven), genomineerd voor de Klasseprijs.

Julie van der Schaaf
Interview

In afwachting van de ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Julie van der Schaaf (Odisee), genomineerd voor de Klasseprijs, bijt de spits af.

Leen Van Houdt
Interview

In afwachting van de ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Vandaag: Leen Van Houdt (KU Leuven), genomineerd voor de Eosprijs.

Nick Staut
Interview

In afwachting van de ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Vandaag: Nick Staut (UHasselt/KU Leuven), genomineerd voor de Agoriaprijs.

Olivier Schottey & Lara Piers
Interview

In afwachting van de ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Vandaag:  Olivier Schottey & Lara Piers (KU Leuven), genomineerd voor de Agoriaprijs. 

Penelope Bergkamp
Interview

In afwachting van de ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Vandaag: Penelope Bergkamp, genomineerd voor de Vlaamse Scriptieprijs.

Raven Onzea
Interview

In afwachting van de ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Vandaag: Raven Onzea (PXL), genomineerd voor de Bachelorprijs.

Ruben Robbeets
Interview

In afwachting van de ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Vandaag: Ruben Robbeets (Odisee), genomineerd voor de Bachelorprijs

Stefaan Jacobs en Timon Vankeirsbilck
Interview

In afwachting van de ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Vandaag: Stefaan Jacobs & Timon Vankeirsbilck (KU Leuven), samen genomineerd voor de Eosprijs

Steff Taelman
Interview

In afwachting van de ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Maak kennis met Steff Taelman, genomineerd voor de Eosprijs.

Thibaut Duthois, Nikolaas Mergan & Robbe Pessemier
Interview

In afwachting van de ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Maak kennis met Thibaut Duthois, Nikolaas Mergan en Robbe Pessemier, samen genomineerd voor zowel de Klasseprijs als de Bachelorprijs.

Walda Verbaenen
Interview

In afwachting van de ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Vandaag: Walda Verbaenen (PXL), genomineerd voor de Klasseprijs.