Nieuws

Thibaut Duthois, Nikolaas Mergan & Robbe Pessemier
Interview

In afwachting van de ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Maak kennis met Thibaut Duthois, Nikolaas Mergan en Robbe Pessemier, samen genomineerd voor zowel de Klasseprijs als de Bachelorprijs.

Friedl Teirlinck
Interview

In afwachting van de ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Vandaag: Friedl Teirlinck (Odisee), genomineerd voor de Bachelorprijs.

Daphne de Kam
Interview

In afwachting van de ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Maak kennis met Daphne de Kam, genomineerd voor de Klasseprijs

Raven Onzea
Interview

In afwachting van de ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Vandaag: Raven Onzea (PXL), genomineerd voor de Bachelorprijs.

Shortlist Vlaamse Scriptieprijs 2019
Persbericht

Dit zijn ze: de vijf genomineerden voor de Vlaamse Scriptieprijs 2019! Van Arabische science fiction tot Belgisch voetbal. Van IS-kinderen tot ketenaansprakelijkheid en genderneutraal opvoeden.

Leen Van Houdt
Interview

In afwachting van de ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Vandaag: Leen Van Houdt (KU Leuven), genomineerd voor de Eosprijs.

Julie van der Schaaf
Interview

In afwachting van de ontknoping stellen we graag de genomineerden aan u voor. Julie van der Schaaf (Odisee), genomineerd voor de Klasseprijs, bijt de spits af.

Dit zijn de genomineerden van de Bachelorprijs 2019
Artikel

De nominaties voor de Bachelorprijs 2019 zijn uitgedeeld. De jury selecteerde vijf werken. Wie van de vijf genomineerden de prijs en bijhorende geldsom van 1.500 euro in de wacht sleept, wordt onthuld op 21 december in het Congrescentrum Lamot in Mechelen.

De genomineerden van de Klasseprijs 2019 zijn bekend
Artikel

Wie wint de Klasseprijs 2019? Het antwoord op die vraag maken we pas op 21 december bekend, maar we geven u wel graag mee welke 7 mensen in aanmerking komen.