Haal alles uit je thesis

Volop bezig met je bachelor- of masterproef? Dan komt je deadline waarschijnlijk in een rotvaart dichterbij. Speciaal voor jou selecteerden we onze tien beste tips. Zo haal je alles uit je thesis!

Affiche

Vandaag gelezen, morgen vergeten? Hang onze affiche boven je bureau!

Extra inspiratie

Laat je inspireren door het succes van je voorgangers: op onze Facebookpagina zetten we regelmatig sterke bachelor- en masterproeven in de kijker. Want zeker niet alle eindwerken belanden in een stoffige kast of ontoegankelijk archief... Sommige halen het nieuws!

Scriptieprijs

Thesis afgewerkt en trots op het resultaat? Dien je bachelor- of masterproef in voor de Vlaamse Scriptieprijs. Je maakt kans op persaandacht en prijzen tot 2.500 euro!

affiche

 

10 tips voor een geslaagde thesis

brains

 

thesistip 1

 

thesistip 2

 

thesistip 3

 

thesistip 4

 

thesistip 5

 

thesistip6

 

thesistip7
thesistip 8

 

thesistip 9
thesistip 10

 

ultieme tip

 

Affiche

Vandaag gelezen, morgen vergeten? Herinner jezelf iedere dag aan de tips. Hang de affiche boven je bureau voor extra motivatie:

Download de affiche

Inspiratie

Laat je inspireren door het succes van je voorgangers: op onze Facebookpagina zetten we regelmatig sterke bachelor- en masterproeven in de kijker.

Volg ons

Scriptieprijs

Thesis afgewerkt en trots op het resultaat? Dien ook zelf je bachelor-of masterproef in voor de Vlaamse Scriptieprijs. Je maakt kans op prijzen persaandacht en prijzen tot 2.500 euro!

Wedstrijd

Meer tips

Meer tips vind je op onze website. Hoe schrijf ik een foutloze thesis? Waar vind ik interessante onderwerpen? Hoe bereid ik mij voor op de verdediging?

Meer tips