Partners

UGent

Universiteit Gent

De Universiteit Gent is een open, pluralistische en maatschappelijk geëngageerde universiteit van wereldniveau. De UGent is meer dan 200 jaar oud, biedt meer dan 200 opleidingen aan en voert onderzoek in tal van wetenschappelijke disciplines.

www.ugent.be

mtech+prijs

mtech+

Mtech+ is het loopbaanfonds uit de sector van de metaal- en technologische industrie. Mtech+ wil bijdragen aan kwaliteitsvolle loopbanen en werkzekerheid voor alle werknemers in deze sector en aan de competitiviteit en wendbaarheid van ondernemingen. Ze ondersteunen initiatieven gericht op duurzame inzetbaarheid van werknemers, werkbaar werk en een inclusief loopbaanbeleid. Ook werken ze samen met het onderwijs voor competentievorming en studie- en beroepsoriëntering van leerlingen en studenten.
www.mtechplus.be

NBN Sustainability Award

NBN

"Making lives easier, safer and better” is wat NBN nastreeft. Het NBN werkt dagelijks samen met een wereldwijd netwerk van experten om kennis vast te leggen in normen. Deze normen zijn een inspiratiebron en de basis om producten en diensten te ontwikkelen en te produceren die voldoen aan de laatste nieuwe vereisten, ook op het vlak van duurzaamheid.

www.nbn.be

eos

Eos

Eos is een Nederlandstalig populairwetenschappelijk maandblad, met boeiende verhalen uit zowel natuurwetenschappen, menswetenschappen, geneeskunde als technologie. Het blad verschijnt sinds 1983 zowel in België als in Nederland.

www.eoswetenschap.eu

Klasse

Klasse

Klasse is een multimediaal communicatieplatform dat onderwijsprofessionals, ouders en leerlingen versterkt en verbindt. Daarvoor gebruikt Klasse online kanalen, een magazine, acties en campagnes.

www.klasse.be

Fonds Pascal Decroos

Fonds Pascal Decroos

Het Fonds Pascal Decroos is een project van Journalismfund.eu vzw met als doel het stimuleren van bijzondere journalistiek in de Vlaamse schrijvende en audiovisuele pers door werkbeurzen toe te kennen aan journalisten die een bijzonder project willen realiseren.

www.fondspascaldecroos.org

Belga

Belga

Belga is de Belgische hoofdleverancier van actualiteit en brengt 24 uur per dag, 7 dagen per week, snel, betrouwbaar en kwalitatief nieuws.
www.belga.be

Engineeringnet

Engineeringnet

Dé nieuwssite voor ingenieurs en technische profielen.
www.engineeringnet.be

Vlaanderen

Vlaamse Overheid

De Vlaamse Scriptieprijs is een initiatief van Scriptie vzw met de steun van de Vlaamse Overheid.

www.ewi-vlaanderen.be