Partners

AUHL

AUHL

De Associatie Universiteit-Hogescholen Limburg heeft, naast haar decretale opdracht, als belangrijke ambitie de bevordering van de verdere uitbouw van het hoger onderwijs in de provincie Limburg en de versterking van het wetenschappelijk, toegepast en praktijkgericht onderzoek, de valorisatie ervan en de wetenschappelijke en maatschappelijke dienstverlening.

Hogeschool PXL

Hogeschool PXL, dat moet je gewoon voelen. Dat kan je alleen maar door ofwel te kletsen met studenten die al studeren aan de hogeschool, te babbelen met PXL-docenten/-lectoren, een bezoekje te brengen aan een PXL-afgestudeerde die jouw droomjob doet, eens de lessen bij te wonen tijdens onze openlesdagen, ons een bezoekje te brengen of naar een infodag te komen. www.pxl.be

Universiteit Hasselt

Universiteit Hasselt

De Universiteit Hasselt is een jonge universiteit, een dynamisch centrum van onderwijs, onderzoek en dienstverlening, met twee campussen (Diepenbeek en Hasselt) en zeven onderzoeksinstituten. Wij staan voor 'Knowledge in action' omdat we samen voor een innovatieve, duurzame toekomst gaan! www.uhasselt.be

Eos

Eos is een Nederlandstalig populairwetenschappelijk maandblad, met boeiende verhalen uit zowel natuurwetenschappen, menswetenschappen, geneeskunde als technologie. Het blad verschijnt sinds 1983 zowel in België als in Nederland.

www.eoswetenschap.eu
 

Klasse

Klasse

Klasse is een multimediaal communicatieplatform dat onderwijsprofessionals, ouders en leerlingen versterkt en verbindt. Daarvoor gebruikt Klasse online kanalen, een magazine, acties en campagnes.

www.klasse.be

fpd

Fonds Pascal Decroos

Het Fonds Pascal Decroos is een project van Journalismfund.eu vzw met als doel het stimuleren van bijzondere journalistiek in de Vlaamse schrijvende en audiovisuele pers door werkbeurzen toe te kennen aan journalisten die een bijzonder project willen realiseren. 

www.fondspascaldecroos.org

Belga

Belga is de Belgische hoofdleverancier van actualiteit en brengt 24 uur per dag, 7 dagen per week, snel, betrouwbaar en kwalitatief nieuws.
www.belga.be

 

Engineeringnet

Engineeringnet

Dé nieuwssite voor ingenieurs en technische profielen.

www.engineeringnet.be

Vlaamse Overheid

Vlaamse Overheid

De Vlaamse Scriptieprijs is een initiatief van Scriptie vzw met de steun van de Vlaamse Overheid. 

www.ewi-vlaanderen.be