Stem voor jouw favoriet voor de Agoriaprijs 2020!
Persbericht

Een landbouwrobot voor onkruidbestrijding, een antenne voor veilige kernfusie en een slimme sturing van batterijen en zonnepanelen. Dat zijn de thema's van de 3 finalisten van de Agoriaprijs 2020. Wie verdient de prijs? Stem voor jouw favoriet! 

Wie verdient de Eos-scriptieprijs 2020? Stem mee!
Artikel

Ziekenhuisbacteriën in de gootsteen, kernfusiereactors en kaaskroketten, een semi-autonome landbouwrobot, de bevries- en vluchtreactie van muizen en bio-ethanol uit de niet-eetbare delen van de landbouwgewassen. Welke van deze vijf met de Eosprijs naar huis gaat, dat bepaal jij mee.

Dit zijn de kanshebbers voor de Vlaamse Scriptieprijs 2020
Persbericht

Ieder jaar kost het duizenden laatstejaarsstudenten bloed, zweet en tranen om een bachelor- of masterproef te schrijven. De Vlaamse Scriptieprijs wil scripties van dat droevige lot redden. Deze 10 kanshebbers veroverden een plaatsje op de longlist van de Vlaamse Scriptieprijs 2020!

Dit zijn de tien kanshebbers voor de Klasseprijs 2020
Artikel

De longlist voor de Klasseprijs 2020 is bekend. De prijs, een deelprijs van de Vlaamse Scriptieprijs, bekroont de sterkste inzending gerelateerd aan onderwijs. Ontdek ze alle tien!

Shortlist Bachelorprijs 2020
Artikel

De nominaties voor de Bachelorprijs 2020 zijn uitgedeeld. De jury selecteerde vijf werken. Wie van de vijf genomineerden de prijs en bijhorende geldsom van 1.500 euro in de wacht sleept, wordt onthuld op 17 december tijdens de online uitreikingsweek van de Vlaamse Scriptieprijs.