Neem deel aan de Vlaamse Scriptieprijs

... en haal alles uit je thesis!
 

Studeer je dit academiejaar af? Heb je net een sterke thesis afgewerkt? Laat het resultaat van dat harde werk niet in een stoffige kast wegkwijnen, maar treed ermee naar buiten!

Doe mee aan de Vlaamse Scriptieprijs en maak kans op geldprijzen tot 2.500 euro én heel wat persaandacht voor je werk.

Voor masterproeven en professionele bachelorproeven uit alle richtingen.

 

Scriptieprijs 2019 campagnebeeld
Amazon drone
Interview

Als tiener droomde hij van modelbouwvliegtuigjes, vandaag werkt hij aan de pakjesdrone bij Amazon. Het minste wat je kan zeggen is dat de carrière van ingenieur Cyriel Notteboom (KU Leuven) een vliegende start nam. "Studenten moeten verder durven denken dan de schoolbanken." Dit artikel verscheen ook op engineeringnet.be

Mesopotamië
Artikel

Een gemiddelde levensverwachting van maar liefst 70 jaar. In de westerse wereld bereikten we dit een dikke eeuw geleden, in stedelijk Mesopotamië lukte het al duizenden jaren eerder. Wat was hun geheim? Archeologe Emmy Van Laere (UGent) onderzocht het voor haar masterproef. Dit artikel verscheen ook op de Eos-website.

toerisme voor autisme
Artikel

Sien Depoortere maakt daguitstappen leuk voor mensen met autisme. Dit artikel verscheen ook in Metro.

Van wonde tot wonder: robots genezen zichzelf
Scriptie

Een schaafwonde of een snee? Bij mensen is dit niet zo erg: na een paar weken is het vaak al genezen. Maar wanneer een robot een beschadiging oploopt, is dat een stuk vervelender. Een oplossing: zelfhelende robots. Agoriaprijs-finaliste Ellen Roels (VUB) werkt mee aan deze hoogtechnologische innovatie.

Oproepvideo
Video

Nog niet helemaal zeker waarom je zou moeten deelnemen? In een halve minuut stellen we de Vlaamse Scriptieprijs aan je voor.