Vlaamse Scriptieprijs

De uitreiking


Op zaterdagavond 21 december onthult de jury wie er naar huis gaat met de felbegeerde gouden hersenen. Ook de jury's van de Eos-prijs, de Agoriaprijs, de Bachelorprijs en de Klasseprijs maken die avond hun langverwachte keuze bekend.

Kom naar Mechelen geniet van een boeiend en goedgevuld programma...

Iedereen is van harte welkom!

Info & registreren

Shortlist Vlaamse Scriptieprijs 2019
Persbericht

Dit zijn ze: de vijf genomineerden voor de Vlaamse Scriptieprijs 2019! Van Arabische science fiction tot Belgisch voetbal. Van IS-kinderen tot ketenaansprakelijkheid en genderneutraal opvoeden.

Dit zijn de genomineerden van de Bachelorprijs 2019
Artikel

De nominaties voor de Bachelorprijs 2019 zijn uitgedeeld. De jury selecteerde vijf werken. Wie van de vijf genomineerden de prijs en bijhorende geldsom van 1.500 euro in de wacht sleept, wordt onthuld op 21 december in het Congrescentrum Lamot in Mechelen.

De genomineerden van de Klasseprijs 2019 zijn bekend
Artikel

Wie wint de Klasseprijs 2019? Het antwoord op die vraag maken we pas op 21 december bekend, maar we geven u wel graag mee welke 7 mensen in aanmerking komen. 

Wie verdient de Eosprijs? Laat je stem horen
Artikel

Nieuwe antibiotica, energie uit de riolen, een app die duurzaam gedrag stimuleert, vederlichte wagens en roest in de hersenen. De vijf genomineerden voor onze Eosprijs maakten allemaal een zeer boeiende scriptie. Welke vind jij de beste, en verdient de Eosprijs 2019? Breng hier je stem uit.

Ontdek de finalisten van de Agoriaprijs 2019
Artikel

De finalisten van de Agoriaprijs 2019 zijn bekend. De federatie van de technologiesector nomineerde 3 scripties die blijk geven van veelbelovend technologisch onderzoek.